De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd. DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

We starten een huidverbeteringstraject van DMK altijd met 4 behandelingen Enzym therapie met daarbij de voorgeschreven Home Prescriptieves. Daarna kunnen er verschillende peelings ingezet worden om de huid verder te verbeteren. De DMK behandelingen worden altijd in een traject uitgevoerd en kunnen niet los gedaan worden. 

DMK geeft hele mooie resultaten bij reactieve huiden, eczeem, rosacea en acne.

Nee de behandelingen zijn totaal niet pijnlijk.

Wel is het verplicht om de Home Prescriptives bij de eerste behandeling aan te schaffen.

De behandelingen en producten zijn voor iedereen geschikt. Bij een intake/ huidscan kan een inschatting worden gemaakt van het resultaat wat behaald kan worden.

Het fijne van de DMK behandelingen is dat er geen downtime is.

Na de Enzym Therapie zijn de aderen van het gezicht, hals en decolleté zichtbaar. Dit komt door de zuurstofvoorziening en trekt na 10 minuten weer weg.

Nee, de DMK behandelingen kunnen heel het jaar door worden uitgevoerd. Zelfs de peeling behandelingen kunnen in de zomer gedaan worden. Wel is het belangrijk om de huid te beschermen met een SPF 30. 

De prijs van een Enzym behandeling is €125,-. 

Voor de eerste 4 behandelingen betaal je €450,- i.p.v. €500,-

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een “quick fix”. Het is dus heel verschillend per persoon wanneer het eerste resultaat zichtbaar is. De huid kan al zichtbaar verbeteren na de eerste behandeling maar het kan ook een aantal weken duren voordat er verbetering zichtbaar is.

Er zijn sowieso 4 behandelingen Enzyme therapie nodig om het traject mee te starten. Deze worden 1 keer per week uitgevoerd. Daarna is het voornamelijk bijhouden van de Enzym therapie en eventueel in combinatie met peelings. Dit is afhankelijk van de huidconditie. Deze behandelingen worden iedere 4/6 weken uitgevoerd. 

Het gebruik van de voorgeschreven Home Prescriptives wordt bij de eerste behandeling uitgelegd.