De Natural Facelift is een manuele behandeling om het bindweefsel van de huid los te maken van verklevingen en de collageen aanmaakt te stimuleren. Veel mensen kennen de normale Bindweefsel massage wel. De Natural Facelift is een nog intensievere variant op deze behandeling.

De behandeling is vooral geschikt voor huidverslapping en rimpels maar is eigenlijk goed voor ieder huidtype. Omdat het de doorbloeding stimuleert en het de huid letterlijk ‘’wakker schudt’’, worden voedingsstoffen beter opgenomen en blijft de huid gezond. Deze behandeling is ook zeer goed om preventief uit te voeren tegen huidveroudering. Wist je dat de huid vanaf je 20ste levensjaar al minder collageen aanmaakt?

Toepasbaar bij:

  • Huidverslapping
  • Rimpels
  • Onderhuidse verklevingen van het bindweefsel
  • Slecht doorbloedde huid
  • Littekens

Hier onder hebben we de meest gestelde vragen over de Natural Facelift Massage beantwoord:

Nee, de Natural Facelift massage is nooit echt pijnlijk. De eerste keer kan de behandeling wat gevoelig zijn. Ook als de huid wat vast zit kan het op sommige plekken wat gevoelig zijn. We passen de grepen aan op het huidtype dus we kunnen hier rekening mee houden.

  • 24 uur vooraf geen bloedverdunnende voeding/ suppletie gebruiken (gember, kurkuma, cayennepeper)
  • Voor het beste resultaat 24 vooraf geen cafeïne gebruiken

De Natural Facelift massage is voor vrijwel iedereen geschikt. Er zijn wel een aantal contra- indicaties waar rekening mee gehouden moet worden.

De behandeling kan niet worden uitgevoerd bij:

  • Gebruik van antistollingsmiddelen en bloedverdunners 
  • Eczeem, acne of huiduitslag in het te behandelde gebied
  •  Tijdens chemokuur 

De huid ziet er na de behandeling gelijk vol en gezond uit. Het is daarom ook een ideale behandeling om te doen op de dag dat je een feestje hebt bijvoorbeeld. Dit volle en stralende effect houdt ongeveer 24 uur aan. Doordat de doorbloeding is gestimuleerd kan de huid wel wat rood zijn. Dit trekt vaak na 1 uur weer weg.

De aanmaak van collageen gaat ongeveer nog 3 dagen door. 

Het resultaat is gelijk zichtbaar. Meestal heb je een aantal dagen profijt van het effect van de behandeling. Maar ook op lange termijn geeft het hele mooie resultaten. Door de Natural Facelift kun je vroegtijdige huidveroudering voorkomen en bestaande rimpels en lijnen verzachten. 

Het is hierbij belangrijk dat de behandeling regelmatig wordt herhaald (iedere 4/6 weken).

Je kunt de behandeling iedere 4 tot 6 weken herhalen om de huid in goede conditie te houden. Maar als je de huid echt een boost wilt geven kun je ook een kuur doen van 5 tot 10 behandelingen. De behandelingen kunnen dan 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd.  

Er volgt geen specifieke nazorg voor deze behandeling. Wel worden werkstoffen van je huidverzorgingsproducten veel beter opgenomen. Daarom is het aan te raden om de juiste producten te gebruiken om het optimale resultaat te behalen. Hier kunnen we na de behandeling ook advies over geven. 

De prijs van een standaard Natural Facelift behandeling is €55,-